duminică, 27 decembrie 2020

Vlogul, supravietuirea relatiilor sociale

 Cum m-am apucat de vlog nu e interesant de aflat. Important pentru mine este ca am inceput sa "vloguiesc" Cred ca izolarea a fost prima care si-a spus cuvantul. Apoi dorinta de a impartasi cu altii din bucuriile tale, din acele lucruri micute pe care le creezi care iti dau legitimitatea de a te simti important, creativ si apreciat.

Da, m-am apucat de vlog si deja simt ca asta imi este o meserie.

Ia mult timp: filmarile, aranjamentele si pregatirile dinaintea lor, pregatirea proiectului, detalii, detalii si iar detalii. Apoi vine partea care iti testeaza capacitatea de a fi original si sincer sau doar o masca falsa. Greu. Trebuie sa ai dispozitia necesara si de multe ori trebuie sa te setezi pentru asta. Apoi filmarile...cel putin doua pe saptamana. Altfel iti lipseste consecventa si credibilitatea. Si nu in ultimul rand editarea filmului. Partea cea mai complexa care cere vigilenta, atentie si talent sa poti scoate un produs curat din taieturi, adaugari si montari.                                                                                                            capturi dintr-o filmare

Finalul poate fi coplesitor de relevant. Toata aceasta activitate ma stimuleaza si ma face sa realizez ca, de fapt, nu sunt deloc o introvertita si ca ma simt ca un burete dornic sa absoarba contactele cu semenii, care imi lipsesc.

Pandemia si nu numai mi au limitat aceste contacte. de aceea consider ca vlogul este , in prezent, sursa mea de mentinere in viata a reatiilor sociale si a tuturor acelor variabile care ma definesc ca persoana.

Canalul meu de Youtube: 

https://www.youtube.com/channel/UCSCHsK-36D6EdCrmvNEQV1g

Cecille

Niciun comentariu:

Am obosit...