Saturday, March 6, 2010

I`m back


Dupa doua luni in care activitatea mea creativa a fost nula ma reintorc printre voi cu placere si speranta ca voi avea ceva timp si pentru blog; Karina imi absoarbe efectiv tot timpul si daca acum catva timp credeam ca daca va mai creste voi avea mai mult timp pentru hobby-ul meu ,ei bine...m-am inselat... Oricum sunt aici dar ea va ramane tot pe primul plan in preocuparile mele.


In alta ordine de idei singura noutate care v-o aduc este faptul ca pe 20 martie ,adica foarte curand, ma voi afla in avioanele care ma vor duce acasa!!!
Sunt super fericita si abia astept sa pun piciorul pe taramul romanesc.
Am atatea de vazut si stiu ca urmeaza momente unice, stiu ca voi privi locul meu natal cu alti ochi decat l-am privit 40 ani , stiu ca ma vor bantui momente emotionante puternice si sper sa le fac fatza.
Dupa trei ani ma intorc si abia astept sa traiesc timp de o luna , printre oameni, sa vad alt peisaj decat cel anost, pustiu si deprimant pe care il vad zi de zi aici.
Poate ca multi s -au intrebat de ce nu prezint ceva poze din America...o sa o fac dar va asigur ca nu veti gasi absolut nimic din ceea ce vedeti in filme sau ceea ce imaginatia poarta pe fiecare. Tocmai de aceea nu le am publicat pentru ca nu e nimic de vazut..dar o voi face ,chiar zilele acestea.


Deci, activitate creativa nula momentan :) insa ma voi intoarce in curand si la ale mele preocupari .


Pana pe curand va doresc o primavara superba si sa aveti grija de voi!

Daniela