Tuesday, December 8, 2009

Scrisoare deschisa catre usi inchise!

"Stimati" parlamentari , senatori, deputati si alte specii (i)responsabile!!

M-am saturat pana in gat!
Nu aveam de gand sa va reamintesc vreodata existenta voastra efemera si inutila pe blogul meu important pentru mine dar deja m-am saturat pana in gat de voi si de ceea ce (nu) faceti!
M-am saturat sa vad zilnic umilinta , teroare si mai ales foamete in tara in care m-am nascut, sa citesc pe bloguri afirmatii cutremuratoare de genul acesteia : "nu, nu mi-a mers bine in ultimii 4-5 ani, financiar. cel putin, in ultimul an, a fost teribil. desi m-am jurat ca nu o sa mai fie zi sa nu avem ce manca" si sa inghit cu noduri parizerul american , de plastic din frigiderul meu suprapopulat de specii dubioase de alimente , dar totusi existente , gandindu-ma ca in acest moment multi oameni din tara fac foamea!
M-am saturat sa ma trezesc in fiecare zi in acelasi colt de lume, exilata ca de altfel multi care nu si-au dorit sa fie in alte parti ale lumii  si sa ma intreb cand o sa pot sa imi permit sa locuiesc si sa traiesc cat de cat decent in tara mea!?
M-am saturat sa vad romani plecand din tara din cauza foamei in primul rand, oameni care si risca linistea si echilibrul familiilor lor plecand, copii lasati singuri si alte drame sociale!
Este vina voastra, sobolani de birouri , cu burti mari si mutre arogante si imbecile, caci tara asta s- a dus dracului!
Este vina voastra pentru tot si am sa o strig in gura mare cat pot si pe blog si pe unde pot!
Din cauza sistemului vostru eu si altii ca mine nu pot fi acasa!
Tot voi ati aruncat in "jocul' alegerilor doi candidati cu care sa va spalati pe capetele voastre unsuroase si chele!Doi smecheri!
Un idiot, infumurat cu mana pe inima si cu alte prostii americanizate, arogant si periculos in idiotenia lui si un smecher versat , agresiv si indolent, care are impresia ca Romania e a lui si va fi pentru totdeauna!
Ei bine, va anunt oficial ca nu am fost la vot pentru acest lucru si m-as fi bucurat sa nu mearga absolut nimeni la vot in ziua aceea! sa vedem ce se alegea si pe cine!?
M-am saturat sa ascult politica voastra interesata si scandalurile voastre zilnice cu care ne faceti de ras peste tot in lume si in acelasi timp sa constat ca omul de rand face foamea, se lupta zilnic cu probleme financiare infernale si sociale si multe altele!
M-am saturat sa constat ca pentru voi omul de rand nu conteaza si ca aveti alte prioritati in vedere care nu au nimic de a face cu necazurile omului simplu!
Sa nu aveti impresia ca voi sunteti Romania , stimati sobolani!
Romania o reprezinta toti oamenii care traiesc in ea cat si cei care au plecat de nevoie din ea ,si se lupta zilnic sa supravietuiasca!!Voi sunteti niste microbi doar care ne ati intoxicat vietile din toate punctele de vedere!
M-am saturat sa sper de la zi la zi ca ma voi putea intoarce acasa si visul acesta sa fie din ce in ce mai departe de realitate!


Sunteti niste mincinosi, obraznici, imbecili, idioti si smecheri in acelasi timp!
Daca as avea puterea v-as "rade" pe toti de la mic la mare!
M-am saturat de instabilitatea care ati produs-o si o produceti in tara si de prezenta voastra inutila in vietile noastre!
Inca o data ma repet: romanii v-au facut cinstea care nu o meritati sa mearga sa voteze!! eu nu as fi mers la vot sub nici o forma !! pentru ce?? sa votez unul din cei doi idioti periculosi??
Nu , merci!

As avea multe sa va strig dar nu mai am putere si cu toata puterea care mi a mai ramas va urez un an nou plin de scaune cazute, de demisii de umilinte si de toate cele "bune" cu care si voi intoxicati poporul roman!
va urez ca de Craciun sa va stea in gat tot porcul si toate bunatatile pe care multi romani nu si le pot permite decat cu sacrificii mari incat le trece si cheful de sarbatori!
si mai ales va urez sa va duceti curand unde a dus mutu iapa!!
Nu avem nevoie de voi asa cum sunteti acum!!!
Hai la multi ani...cu toate cele ce v-am urat!!

PS.am o intrebare retorica...Mai fratilor, din atatia oameni capabili din tara aceea nu s-au gasit decat doi smecheri , corupti si idioti sa candideze la presedentie?? Chiar asa de rau ne-am tampit?!!
Gata!
Ma duc ca se prinde fasolea de fund!si m-am aprins prea rau!