Monday, January 19, 2009

Textile cards

Carti postale textile pentru expozitia Sandei.

Una are aplicate doua flori crosetate de mine si cealalta e lucrata in paper piecing .

Sanda, sper sa iti placa si te rog sa le pastrezi pe amandoua dupa ce inchei expozitia.Ti le trimit maine si o sa ajunga cam in maxim doua saptamani, cel mult.


Mult succes cu expozitia!!
9 comentarii:

Alexandra said...

Sunt asa de frumoase. Nici nu stii cat ma bucur pentru ele. Cand am fost la Resita in 2007, a fost si o mini expo de carduri, pe niste mese, aratau asa de bine impreuna. De aceea ma bucur sa le expun si apoi poate le preia si alta fata din grup si le prezinta in orasul ei - eu asa sper.
Multumesc mult, Dana.

Anonymous said...

Cu placere Sanda. Ma bucur ca iti plac si sper sa primesti cat mai multe carticele postale. :)Dana

Lori's page said...

Excelente cartile postale, si eu am mai vazut imagini pe flickr care ma inspira, desi n-am facut nimic inca. O placere sa le vad, ce indeminatica esti, Dana, ma inspir de la tine. Cu drag, L xxx

Elena said...

Abia astept sa le vad si eu cand vor ajunge la Sanda! Elena

QUILT UNIVERS said...

Cata culoare..sunt minunate!

Anonymous said...

Ma bucur tare mult ca va plac:)..parca , parca as mai face cateva carticele; astea sunt primele mele carticele postale si am descoperit ca imi plac miniaturile. Numai sa termin cu lucrarea "ocru" si cred ca ma voi relaxa cosand inca cateva :)
Dana

Alexandra said...

Le-am primit azi. Sunt minunate. Cosi foarte frumos, si crosetezi foarte frumos! Mama si matusa mea crosetau si ele, cateodata stateau intr-un concediu si faceau doua saluri, o paturica, nu stiu cate bluze cu flori crosetate...ce pacat ca nu am pastrat toate lucrurile, ce pacat ca ele nu mai sunt sa faca. Ma incanta cand cineva lucreaza asa. Multumesc mult.
Sanda

Daniela said...

Cu placere , Sanda.

Cati said...

foarte frumoase!