Thursday, May 7, 2009

Evening Beauty

Astazi s-a vandut in magazinul meu de pe Etsy primul meu produs si anume wall hanging-ul Evening Beauty.
E un tablou care l-am facut acum o luna si ceva incercand sa folosesc din angelina fiber care tocmai sosise prin comanda si pe care abia asteptam sa o lucrez.
Este o incercare timida de mixed media art...dupa care nu ma dau in vant , sincer, cu toate ca stilul este foarte cautat si apreciat. Insa din lucrarile de mixed media art pe care le-am vazut pana acum la diversi artisti pot sa realizez ca stilul nu ma reprezinta..si totusi Evening beauty a fost vandut :)
Floarea e lucrata cu angelina fiber pe fondul unui fundal de un verde inchis , inserat, iar fluturasul e tot conceptie proprie, lucrat cu migala pentru ca e mititel , din sarma si retea metalizata cu refelexe aurii si verzi, margele si dantela. Fluturasul este tridimensional si aterizeaza pe floare :)
Tot in fundal apar cateva vaze aplicate, lipite direct pe tablou cu o solutie speciala , facute din fetru negru. Sunt mici pentru a reda ideea de perspectiva a distantei si a adancimii..atat cat am reusit. :P
Per ansamblu tabloul reprezinta o fereastra deschisa spre o gradina , pe marginea careia (a ferestrei ) stau cateva vaze mici , negre. In prim plan floarea.
Un tablou usor abstract la care am lucrat cu placere dat fiind tehnica de lucru cu angelina fiber, tehnica noua pentru mine.
Ma bucur ca a fost vandut iar proprietara il va primi impreuna cu Colorful Bag - singura mea geanta lucrata pana acum- drept cadou pentru primul meu client pe Etsy (asta era stipulat in magazin ).
Inceputul a fost mai greu...:) vom vedea cum merge in continuare.
Mai jos Evening Beauty


Pe curand!