Monday, April 27, 2009

Stergar...vestic

No, in ultima vreme am fost atat de solicitata si nici timpul care va veni nu -mi va fi mai usor asa incat am decis ca in timpul liber sa crosetez- indeletnicire care ma relaxeaza tare mult- si sa termin o banda cu motive in cruciulite inceputa acum un an si ceva...
Asa ca - iubesc sa vad modele cusute in cruciulite si odata lucram goblenuri, insa nu mai am rabdare de la o vreme ..deh! varsta poate- m-am hotarat sa termin niste biete capsunele si caise.

Am reusit si am atasat banda cu motive unui prosop de bumbac de bucatarie, made in usa pe care l-am taiat mai intai si apoi la marginea prosopului am crosetat o dantela cu motive de con de brad.
Lori, am reusit sa te uimesc? :))..a fost chin mare..un an si ceva sa le termin !

Si cam asta a iesit: capsunile si caisele

(nu stiu de ce e pe dos imaginea ca in original e invers...dar deduceti voi :))


Si dantela atasata cu conuri de brad.
Daca cineva doreste schema dantelei sa ma anunte sa o postez pe blog.
Si uite asa mi-am impodobit bucataria cu un stergar modern in lipsa stergarelor noastre autentice din borangic sau in cusute cu motive specifice romanesti....ce dragi imi sunt ..
Pai de unde borangic in tara plasticului?? Si nici scheme cu motive romanesti nu am...
Am vazut insa panza de in; de toate culorile,uni; incet , incet imi fac provizii si imi adun din fiecare cativa metri si le car dupa mine cand plec de aici; pot sta bine in dulap ca nu cer de mancare :P
Si mai am o multime de scheme de dantela si mileuri si motive mici si ma intreb daca apuc sa le fac pe toate in viata asta :))..daca nu le reportez "dincolo" ..he ..he...

Acum lucrez un colt de etamina de 4"x4" (inches) numai in albastru cu doua pasari tare dragute...un motiv habar nu am carei natii specific dar e dragut.

Il postez cand il termin.
Si intre timp mai survolez math for bussines (la ce naiba mi-o folosi ca asistent medical , nu stiu?!) care are numai ...500 pagini! Si daca nu ma inec pe acolo revin curand.
Pana atunci sa aveti o saptamana buna si frumoasa!!


PS. dupa atata frig si ceata...voila :)