Thursday, July 9, 2009

Manifest pentru sanatate

Un articol interesant si deosebit de util pentru noi toti : http://pheideas.blogspot.com/2009/07/manifest-pentru-sanatate.html
Il recomand tuturor cu rugamintea sa incercati sa constientizati mai mult ca sanatatea e mai de pret decat orice altceva.
Faceti-va un bine si inlocuiti alimentele artificiale, de export, frumos ambalate si cu "necunoscute" in ele, cu alimentatia traditionala si sanatoasa.

7 comentarii:

compadvice said...

bun sfat,dar greu de gasit si chiar mi-e dor de alimente traditionale.keep going! mai trec pe aici

Paul said...

Wouuuuuuuu, ce articol!!
Daniela, ma faci sa cred ca sunt un om fericit pentru ca marea majoritate a legumelor le folosesc din propria-mi gradina, si crede-ma, stiu ce mananc!

Daniela said...

Bine ai venit compadvice! te mai astept!:)
Si mie mi-e dor de legume nemodificate si nu numai...dar mai ales aici, in America, suntgreu de gasit sau daca da foarte scumpe.

Daniela said...

Pai sa stii ca esti unul dintre oamenii fericiti , Paul! Si te invidiez pentru gradina ta de-acasa...:)

Paul said...

L-am citit si cu ochelari articolul, are mare dreptate si cand ma gandesc ca, multe dintre carnurile din galantare le am tot din ograda proprie, vitelul, porcii, curcanii si pasarile sunt crescute de mine, mieii ai primesc cadou si vanat din cand in cand de la prieteni:)
Duminica placuta!

Lori's page said...

Ai dreptate, trebuie sa ne ingrijim sanatatea si sa nu mincam orisice. Sanatate multa tie si familiei, cu drag, Lori xxx

Mariana said...

După zâmbet urmează...lacrimi...Te aştept cu drag pe tine şi pe cititorii tăi cu un răspuns la o nouă provocare pe Psalmdedor la întrebarea ,,Ce sunt lacrimile? ( Care este rostul lor? ) aici.
Îţi doresc doar lacrimi de fericire! :)