Sunday, January 11, 2009

small things

Bun regasit tuturor si un nou an mai bun plin de impliniri!
Cu atatea sarbatori adunate nu prea mai reusesti sa te ocupi de cusut, insa, printre picaturi am terminat totusi un mic mileu
Good to see you all again and I wish you all a better year full of satisfactions!
With all the hollidays added up you dont really have the time for sewing, but between the drops I managed to finish a doily


si ceva de decorat, nici nu stiu cum sa ii spun; e lucrat cu crosetul din lana . Apoi am folosit puncte de broderie sa il infrumusetez. La final, tot din croset i-am facut acel element galben rasucit si l-am atasat.
Nu stiu cum sa il denumesc, asa ca va rog, astept pareri si propuneri de nume :)
and some kind of a decorative piece, wich I dont event know how to name it;
it`s worked of wool .Then I used embroidery stitches to embelish it.. Finally, I did that twisted yellow item and I attached it .
I do not know how to call it, so please, forward opinions and proposals of names if you find any.
Si un buzunar pentru pampersii Karinei pe care l-am prins de patut si imi este la indemana si am economisit si spatiu de depozitare; poneiul e cusut manual cu puncte de broderie pe panza alba. Mi-a facut placere sa-l cos :)

And a pocket for Karina`s diapers that I hooked it on the crib and is at hand and I saved storage space too;the pony is sewn with the embroidery stitches on white canvas.It was a pleasure to sew it :)


Acum lucrez la Firul Ariadnei care va fi terminat curand.

Now I`m working to the Arriadne Thread which will be finished soon.
see you soon!

9 comentarii:

NIKO said...

Un an nou plin de impliniri si voua!
Foarte frumoase lucrusoarele facute de tine! Imi plac.

Dana said...

La fel va urez si eu voua, Niko:)! Multumesc pentru aprecieri; ma bucur ca iti plac :) Pupici

Dana said...

Apropo de acel obiect ciudat agatat de perete, lucrat de mine caruia nu-i gasesc nume...cineva mi-a spus de curand ca e "un pendul!Asta e! " :)
Nu e rea sugestia si chiar seamana cu un pendul ..mai astept insa propuneri:)

BMonica said...

Obiectul rotund seamna cu CD-urile facute de fete. Sunt pur si simplu obiecte de decor rotunde :))
Calutul e foarte simpatic. Sa vezi ce va aprecia Karina cand mai creste putin fiecare lucrusor pe care il faci special pentru ea! Eu cum ma apuc de lucru, imediat apare careva pitic si ma intreaba pentru cine cos ceea ce cos. :P

Unde trebuie facuta setarea pentru a aparea comentariile in fereastra separata? Tot ma uit si nu gasesc.

Lori's page said...

Buna Dana draga, am fost la Londra pt o saptamina si n-am mai avut acces la blog. Insa am mai cusut intre "meetings", ariciutii, cum i-ai numit tu, va fi o felicitare de St Vlaentin pt iubitul meu sot, si pe care ii voi arata pe blog astazi, sper. Cit despre ornamentul tau, cind am vizitat California cu ani in urma m-a impresionat mult acele "dream catchers", ce ai realizat tu imi aminteste mult de acest obiect. Sa iti aduni visele si sa le pastrezi in inima, si sa te bucuri in clipele cind se implinesc. Te sarut cu drag, un an nou bun cu sanatate si bucurii, si sa iti fie Karina lumina ta. In franceza se spune "bisous", in engleza "kisses", in spaniola "besos" si in romaneste "pupici". Ti le trimit pe toate cu mult drag, Lori xx

Lori's page said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Monica, am facut setarea de la inceput pt fereastra separata dar nu stiu de ce nu apare..o sa mai verific. Mi ar placea sa stiu ca si Karina va aprecia apreceia candva ceea ce fac pentru ea.

Sa sti ica la un dream catcher m-am gandit si eu la inceput , Lori..numai ca al meu nu are pene :)).
Numai bine pe noul an va doresc si eu si toate visele sa vi se implineasca !
Pupici,
Dana

Lori's page said...

Adica motul care atirna sa fie in locul penelor! Si ce daca, e o creatie artistica care aduce a "dream catcher", ador acest obiect, si orisicum e in croset, deci nu va fi exact, ci o interpretare personala... Te-am convins? In orice caz eu il vad asa! Pupicei, L xxx :-)))

Anonymous said...

M-ai convins! :))Te pup
Dana