Monday, November 24, 2008


Mai trece un an peste noi in curand....nu stiu cand a trecut; cu atatea evenimente importante care s-au derulat in viata mea nici nu am simtit cum a trecut.
Si alt an vine curand, cine stie ce ne aduce la fiecare in parte...oricum, tot ce ni se intampla , indiferent de lucruri placute sau mai putin placute , face parte din viata noastra; este chiar insasi viata in derularea ei fireasca.
Si de cate ori un nou an se apropie , imi place sa privesc inapoi la anii trecuti , cu nostalgie; orice am face si orice si oricat am acumula , toate trec si doar amintirile raman...frumoase sau nu, bune sau rele ele sunt experienta noastra.
Stiu ca toti ne pregatim in modul nostru personal pentru apropiatele sarbatori. Si cum sa nu o facem? Craciunul e cea mai frumoasa sarbatoare din aceasta lume! Este sarbatoarea sperantei , a iubirii, a innocentei si a magiei :) Inca si acum, la aproape 42 ani mai astept si mai ales mai SPER ca Mosul cel bun se va face prezent real asa cum visez din copilarie...bineinteles e doar o fantasma de care sunt constienta; dar e o fantasma minunata care imi umple sufletul de bucurie si speranta si imi aminteste mereu ca , in adancul sufletului meu , am ramas un copil...care asteapta sa cumpere bradul, sa-l impodobeasca , sa priveasca cerul in noaptea de Craciun asteptand sa coboare mosul cu renii si ascultand sunetul cald al colindelor de iarna... cred ca aceasta scena e o scena de suprema fericire si nu numai pentru mine.:)
Asa ca, printre clipele noastre prea ocupate de agitatia vietii moderne sa ne facem timp si pentru sufletul nostru..macar in aceste clipe unice ale fiecarui an sa ne intoarcem la inocenta si magie si sa impartasim din bucuria noastra si celor din jurul nostru .
Si mai ales sa ne pregatim sufletul sa primeasca inca o data nasterea divina a Celui care a adus lumina si pace printre noi.
Asadar incepeti pregatirile pentru sarbatoarea Luminii si bucurati-va de aceste clipe minunate pentru ca fiecare Craciun e unic de fiecare data.
Spor la pregatiri tuturor ! :)

1 comentarii:

Ela said...

Dana, cred ca am ramas copii cu totii , chiar daca multi nu recunosc!
Sarbatoarea Craciunului este speciala si sa speram ca va ramane mereu asa!
Din pacate uitam de suflet in valtoarea grijilor de zi cu zi!
Ela